Elina Perttola

– eloisa esiintyjä, inspiroiva innostaja ja kutkuttava klovni!

Katso Elinan CV!

Kuva: Antti Laitinen

Kuva: Antti Laitinen

Klovnina haluan tuoda ihmisille iloa ja inhimillisyyden koko tragikoomisen kirjon. Yhdessä yleisön kanssa luomme ainutlaatuisen hetken, jossa voimme olla läsnä hieman paljaammin, haavoittuvammin ja rehellisemmin, kuin yleensä. Kun katsoja liikuttuu, hän on tunnistanut klovnissa jotain itsestään ja minä olen onnistunut!

Kuva: Akseli Kaukoranta

Haluan tuoda teatterin taikaa ja lumoa arkiympäristöihin, kuten päiväkoteihin, palvelutaloihin ja kirjastoihin, ja mahdollistaa elämyksiä erilaisille yhteisöille. Sosionomin ja teatteri-ilmaisun ohjaajan koulutukseni antavat minulle hyvän pohjan voimaannuttaa ihmisiä taiteen keinoin.

Kuva: Jykke Virtanen

Haluan kertoa tarinoita, sillä niissä piilee ikiaikainen viisaus ja voima. Kerääntyessämme yhteen tarinan äärelle astumme mielikuvituksen maailmaan, joka on yhtä totta kuin meitä ympäröivä arkitodellisuus. Tarinat parantavat ja voimaannuttavat meitä. Katso Elinan ja tanssija Vea Vainion duoteos Elämän nauru.

Kuva: Esa Toppila

Päävälineeni on fyysinen ilmaisu, koska se liikuttaa ja luo mitä ihmeellisimpiä maailmoja yksinkertaisista elementeistä. Instrumenteista hienoin, ihmiskeho, käyttää aikaa ja tilaa -ja loputon luomisen virta voi alkaa!

Kuva: Akseli Kaukoranta

Ammennan esitysteni sisältöä myyteistä, saduista, unista, mielikuvista ja alitajunnan maailmasta. Haluan luoda mielikuvituksellista ja runollista teatteria!

Kuva: Akseli Kaukoranta

Yläpalkin kuva: Vesa Marjanen Photography