Elviira-klovnin synttäri- ja ohjelmatuokiot

Elviira-klovnin synttäri- ja ohjelmatuokiot

Kesto: alk. 20min
Kohderyhmä: kaikenikäiset
Hinta: sopimuksen mukaan

Kysy lisää ja tilaa ohjelmatuokio: perttolaelina@gmail.com tai puh. 044 518 2511

Tilaa Elviira juhlavieraita, tapahtumayleisöä tai tilaisuuteen osallistujia ilahduttamaan! Elviiran eloisa ote ja riemukas ohjelma sopivat kaikenikäisille; kazoo-pilli soi, juhlahatut kaivetaan esiin ja leikkimieli valtaa jokaisen. Elviiralla on varastossaan hauskoja, ryhmäyttäviä ja klovnimaisen kutkuttavia leikkejä ja ohjelmanumeroita, jotka luovat tunnelmaa ja vahvistavat yhteishenkeä. Luodaan yhdessä ikimuistoinen hetki ja räätälöidään kokonaisuus, joka sopii juuri teidän tilaisuuteenne!

Elviira on ollut mukana esimerkiksi alaikäisten turvapaikanhakijoiden leirillä, eri-ikäisten lasten syntymäpäivillä, päiväkodin erityisryhmän toiminnassa, kehitysvammaisten ihmisten ryhmätoiminnassa, erityistä tukea tarvitsevien lasten tukitoiminnassa ja vanhusten päivätoiminnassa sekä ilmastotempauksissa.

Esitys oli koko juhlien sydän! Elviira toi ilon ja se tarttui koko joukkoon! Klovnin avulla loimme yhteisöllisen tuokion, Elviira sai kaikki mukaan.

Sinun otteesi nuoriin oli aivan huikea! Sait heihin todella hyvän kontaktin.

Elviira toi ilon juhliin ja se tarttui koko joukkoon! Klovnin avulla loimme yhteisöllisen tuokion, Elviira sai kaikki mukaan. 1-vuotias päivänsankari hihkui klovnin nähdessään ja oli täydesti mukana. Saimme ilon ihaniin puutarhasynttäreihin!

Elinalla on ihana lahja opettaa lapsia ja käyttää mielikuvitusta tukemaan erilaisten asioiden oppimista.

ELINA PERTTOLA

Kutsu klovni kylään
perttolaelina@gmail.com
puh. 044 518 2511

%d bloggaajaa tykkää tästä: