Katsojakokemuksia Rakkauden tähden

Ihana esitys, jossa asiakkaat huomioitiin erityisen hyvin. Henkilökunta hämmästeli ”Rosaliin” taitoa kohdata kehitysvammaisia ja napata kiinni pienimmästäkin eleestä ja tunteesta, jota asiakkaat esityksen aikana välittivät.

Vuorovaikutus oli ilmiömäistä ja herkkää, jopa henkilökunta herkistyi muutaman asiakkaan reaktiosta lähteä mukaan vuorovaikutukseen. Suurin osa asiakkaista seurasivat vahvalla intensiteetillä, joka ei ole ollenkaan itsestäänselvyys. Upea saavutus!

Tunnetasolla todella tapahtui jotain maagista, koska empatiakyky asiakkailla ei ole itsestäänselvyys ja se saadaan harvoin esille. Todella taitava esitys ja taitava esiintyjä.

Vahvaa vuorovaikutusta tunnetasolla. Ehdottomasti kannatetaan jatkorahoitusta ja innolla odotetaan Rosaliin paluuta.

Vaikuttava, hauska, viihdyttävä ja piristävä!

Hyvällä tavalla erilainen esitys.

Klovni Rosaliin esitys yllätti meidät kaikki positiivisesti, niin lämminhenkinen, monenlaisia tunteita ja ajatuksia herättävä  esitys oli. Erityisesti muistisairaiden asukkaittemme reaktioita oli mielenkiintoista havainnoida;  heidän kohdallaan huomasimme, miten vaikuttavaa ja koskettavaa lähes sanaton esitys voikaan olla. Palaute myös omaisilta oli positiivista, valintamme osui siis täysin kohdalleen ja suosittelemme esitystä myös ikääntyneelle yleisölle.

Hyvin otettiin huomioon esityksen aikana asukkaiden erityispiirteet, kuten säikähtely yllättäville ja koville äänille sekä liikkeille.

Hyvin otettiin yleisöä mukaan esitykseen.

Kuvat: Vesa Marjanen Photography

%d bloggaajaa tykkää tästä: