Klovni Rosalii – Rakkauden tähden (sivun uudistus menossa, pahoittelen puutteellista ulkoasua!)

Todella taitava esitys ja taitava esiintyjä! Tunnetasolla tapahtui jotain maagista. Vuorovaikutus oli ilmiömäistä ja herkkää. Huomasimme, miten vaikuttava ja koskettava lähes sanaton esitys voikaan olla.

Aikuisille suunnattu sooloesitys rakkauden kaipuusta. Rosalii haaveilee suuresta rakkaudesta ja valmistautuu, klovnimaisen kutkuttavasti, odottamaansa kohtaamiseen. Kaikki ei kuitenkaan suju kuin haavemaailmassa! Rosalii pettyy, raivoaa, suree, luovuttaa -ja silloin voi todellinen rakkaus näyttäytyä.

Esitys on sanaton ja sitä rytmittää inspiroiva musiikki. Pohjautuu teatteriklovnerian ja Jacques Lecoqin fyysisen teatteripedagogiikan perusteisiin.

Kesto 30min. Kohderyhmä yli 15-vuotiaat.

Lue lisää katsojakokemuksia!

20170619-_62A4698-Edit

Esitys kiersi pääkaupunkiseudulla Taiteen edistämiskeskuksen tuella keväällä 2019.

KE_rgb_negatiivi(1)

Esitystä on tukenut myös Espoon kaupungin Kulttuurilautakunta (2017).

        

Esityksen tavoitteena on herättää katsojissa iloa ja muita tunnereaktioita sekä oivalluksia heidän tunnistaessaan klovnin läpikäymiä inhimillisiä ilmiöitä. Inhimillisyyden tunnistaminen ja siihen samaistuminen tekee klovniesityksestä voimauttavan yksilöllisen ja yhteisöllisen kokemuksen. Tällä tavoin katsomiskokemus elvyttää osallistujien tunne-elämää ja vahvistaa heidän keskinäistä yhteisöllisyyttään.

  20170619-_62A4668-Edit       

Esityksen teemoja ovat rakkauden kaipuu, etsiminen ja odottaminen sekä lopulta rakkauden löytäminen ja ymmärtäminen. Tavoitteena on käsitellä rakkauteen liittyviä kipeitäkin kysymyksiä ja kokemuksia fyysisen komiikan ja klovnerian keinoin, huumorin kautta, mikä luo etäisyyttä katsojan ja hänen arkitodellisuutensa välille. Haluan luoda sekä keveän että tunteita nostattavan ilmapiirin, jossa kaikki voivat olla läsnä saman inhimillisen peruskysymyksen äärellä.

20170619-_62A4702-Edit

Kuvat: Vesa Marjanen Photography

%d bloggaajaa tykkää tästä: