Klovni Rosaliin joululahja

Klovni Rosaliin joululahja

Kesto: 30min
Kohderyhmä: päiväkoti-ikäiset
Esityksen vaatima tila: 3m x 3m + 2m etäisyys yleisöön
Hinta: 450€ (+ mahdollinen matkakorvaus)

Kysy lisää ja tilaa esitys:
perttolaelina@gmail.com tai puh. 044 518 2511

Herkkä, hurmaava ja hulvaton esitys jouluvalmisteluista, jotka menevät klovnimaiseen tapaan aivan nurinkurin, kunnes tapahtuu yllätys! Rosaliin kanssa lapset saavat tutkia joulun universaalia merkitystä ja sitä, mikä lopulta on tärkeää ja kestävää.

Fyysisen komiikan ja sanattoman ilmaisun keinoin esitys avautuu kaikenkielisille lapsille. Vuorovaikutteinen ja lapsilähtöinen sooloteos tarjoaa lapsikatsojalle samaistumispintaa hänen kokemusmaailmaansa ja koskettaa tunnetasolla.

Esitys antaa lapsille ja heidän kanssaan toimiville aikuisille mahdollisuuden käsitellä jouluun liittyviä aineellisia ja aineettomia ulottuvuuksia. Esitys toimii myös draamapedagogisena välineenä.

Esitys pohjautuu teatteriklovnerian ja Jacques Lecoqin fyysisen teatteripedagogiikan perusteisiin. Osan esityksen musiikeista on tehnyt Olli Nevanlinna.

Katso Helsingin Sanomien artikkeli Klovni Rosaliista!

”Aivan loistava esitys! Tämä palveli sataprosenttisesti meidän erityisryhmän lasten tarpeita. Juuri tämä musiikki ja non-verbaalinen ilmaisu sopivat hyvin esimerkiksi lapsille, jotka käyttävät viittomia. Todella ihana, tällaista lisää, kiitos!”  

– Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Kiitos ihanasta esityksestäsi! Taitava esiintyjä tuo kehonsa kielellä jotain sellaista ymmärrystä erityislasten tai ei vielä suomea puhuvien lasten maailmaan, mitä muutoin ei ole mahdollista saada viestinä perille. Levottomat lapset haltioituvat ja saavat yhteyden omiin tunteisiinsa. Taidetta tarvitaan varhaiskasvatuksessa, sillä se avaa sydäntä.

– Varhaiskasvatuksen opettaja

Hän (eräs lapsikatsoja) ei ole koskaan keskittynyt näin hievahtamatta näin pitkään – en ollut uskoa silmiäni! Tämä on hyvä paketti, vievä ja vetävä!

– Varhaiskasvatuksen opettaja

”Vähäeleisen hauska, lapset mun ympärillä kikattivat ihan non-stoppina!”

– Varhaiskasvatuksen opettaja

”Aivan ihana, kertakaikkiaan!”

– Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

ELINA PERTTOLA

Kutsu klovni kylään
perttolaelina@gmail.com
puh. 044 518 2511

Instagram I LinkedIn

%d bloggaajaa tykkää tästä: