Klovnit ja esitykset

Toteutan koskettavaa, herkkää ja puhuttelevaa klovnitaidetta, joka tarjoaa ryhmille ja yhteisöille teemallisia esityksiä, osallistavia klovnikohtaamisia sekä klovneriakursseja. Mitä klovni voisi tarjota juuri teille?

Klovni Rosalii
Yksinäinen sydän

Kesto: 30min
Kohderyhmä: päiväkoti-ikäiset
Esityksen vaatima tila: 3m x 3m + 2m etäisyys yleisöön
Hinta: 450€ (+ mahdollinen matkakorvaus)

Rosalii saapuu esiintymään, mutta ujous ottaakin vallan! Hän tarvitsee rohkeutta uskaltautuakseen näkyväksi ja löytää sitä yllättäen vallattoman viltin ja surullisen sydämen avulla. Hullunkurinen leikki vie Rosaliin lopulta ystävyyden äärelle.

Klovni Rosalii on ilahduttanut satoja lapsia ja aikuisia jo vuodesta 2016 -tule mukaan Rosaliin yleisöön!

Klovni Rosalii
Rakkauden tähden

Kesto: 30min
Kohderyhmä: yli 15-vuotiaat
Esityksen vaatima tila: 3m x 3m + 2m etäisyys yleisöön
Hinta: 550€ (+ mahdollinen matkakorvaus)

Aikuisille suunnattu sooloesitys rakkauden kaipuusta. Rosalii haaveilee suuresta rakkaudesta ja valmistautuu, klovnimaisen kutkuttavasti, odottamaansa kohtaamiseen. Kaikki ei kuitenkaan suju kuin haavemaailmassa! Rosalii pettyy, raivoaa, suree, luovuttaa – ja silloin voi todellinen rakkaus näyttäytyä.

Klovni Rosaliin joululahja

Kesto: 30min
Kohderyhmä: päiväkoti-ikäiset
Esityksen vaatima tila: 3m x 3m + 2m etäisyys yleisöön
Hinta: 450€ (+ mahdollinen matkakorvaus)

Herkkä, hurmaava ja hulvaton esitys jouluvalmisteluista, jotka menevät klovnimaiseen tapaan aivan nurinkurin, kunnes tapahtuu yllätys! Rosaliin kanssa lapset saavat tutkia joulun universaalia merkitystä ja sitä, mikä lopulta on tärkeää ja kestävää.

Klovni Rosalii on levittänyt joulun iloa jo kymmenissä päiväkodeissa ja joulutapahtumissa vuodesta 2018 -tavataanko teidänkin joulupuuhienne lomassa?

Elviira-klovnin synttäri- ja ohjelmatuokiot

Kesto: alk. 20min
Kohderyhmä: kaikenikäiset
Hinta: alk. 350€ (+ mahdollinen matkakorvaus)

Tilaa Elviira juhlavieraita, tapahtumayleisöä tai tilaisuuteen osallistujia ilahduttamaan! Elviiran eloisa ote ja riemukas ohjelma sopivat kaikenikäisille; kazoo-pilli soi, juhlahatut kaivetaan esiin ja leikkimieli valtaa jokaisen. Elviiralla on varastossaan hauskoja, ryhmäyttäviä ja klovnimaisen kutkuttavia leikkejä ja ohjelmanumeroita, jotka luovat tunnelmaa ja vahvistavat yhteishenkeä. Luodaan yhdessä ikimuistoinen hetki ja räätälöidään kokonaisuus, joka sopii juuri teidän tilaisuuteenne!

Klovnerian kehittämistä on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

ELINA PERTTOLA

Kutsu klovni kylään
perttolaelina@gmail.com
puh. 044 518 2511

Instagram I LinkedIn

%d bloggaajaa tykkää tästä: