Elviira-klovnin synttäri- ja ohjelmatuokiot

Esitys oli koko juhlien sydän! Elviira toi ilon ja se tarttui koko joukkoon!

Tilaa Elviira lastenjuhlia, tapahtumayleisöä tai vaikkapa päivätoiminnan kävijöitä ilahduttamaan! Elviiran eloisa ote ja riemukas meininki sopivat kaikenikäisille; kazoo-pilli soi, juhlahatut kaivetaan esiin ja leikkimieli valtaa jokaisen -räätälöidään yhdessä kokonaisuus, joka sopii juuri teidän tilaisuuteenne!

Lue osallistujien kokemuksia!

20170619-_62A4734-Edit

Elviiralla on varastossaan hauskoja, ryhmäyttäviä ja klovnimaisen kutkuttavia leikkejä, jotka luovat tunnelmaa ja vahvistavat yhteishenkeä. Luodaan yhdessä ikimuistoinen hetki!

Elviira on ollut mukana mm. alaikäisten turvapaikanhakijoiden leirillä, 1-vuotiaan tytön syntymäpäivillä, päiväkodin erityisryhmän toiminnassa, kehitysvammaisten nuorten leirillä ja vanhusten päivätoiminnassa. Katso myös Lasten Pellekoulu -klovneria pedagogisena välineenä.

20170619-_62A4791-Edit

Elviiran luoja ja näyttelijä Elina Perttola on ammatiltaan sekä teatteri-ilmaisun ohjaaja että sosionomi ja hän on työskennellyt lasten ja nuorten parissa jo vuodesta 1998. Hän on toiminut mm. lastentarhanopettajan, leiriohjaajan ja lastenkodin ohjaajan tehtävissä sekä ohjannut teatteriryhmiä kaikenikäisille esimerkiksi Narrin näyttämöllä (Helsinki), Helsingin Erilaisten Oppijoiden Keskuksessa ja Uudenmaan CP-yhdistyksessä. Elina on aina käyttänyt luovaa ilmaisua ja draamakasvatusta työvälineenään.

Keksitään yhdessä jotain hauskaa!
20170619-_62A4812-Edit

Kuvat: Vesa Marjanen Photography